Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ....



   Δίσκος-μυστήριο. Διασκευές επιτυχιών των Roxy Music, Genesis, Ramones αλλά και συμμετοχών στη Eurovision, όλες χρονολογούμενες κάπου στο τέλος της δεκαετίας του ’70, από το παντελώς άγνωστο συγκρότημα (;) Ripper. Τα πράγματα περιπλέκει το γεγονός ότι πρόκειται –σύμφωνα με το οπισθόφυλλο– για κυκλοφορία κάποιας Σαλονικιώτικης εταιρείας, ονόματι VERAN, ενώ πολυετείς αναζητήσεις στο διαδίκτυο για οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο παραμένουν για σειρά ετών άκαρπες.
   Όποιος γνωρίζει περισσότερα σχετικά με το θέμα, παρακαλούμε να μας ενημερώσει! Και κάτι ακόμα: ο δίσκος αγοράστηκε το 1990 έναντι ευτελούς αντιτίμου από το ισόγειο με τα μεταχειρισμένα του Happening στην Τρικούπη, πόσοι άραγε θυμούνται ακόμα το κατάστημα;


Ακούστε τον μυστήριο δίσκο Ε Δ Ω.

3 σχόλια:

  1. παιδια καλη επιτυχια σας ευχομαι, και υπομονη!
    ευχαριστω για τα καλα σας λογια. φυσικα και θα σας βαλω αμεσως link αλλα και banner στα friendly banners μου. το δισκακι πολυ καλο! μου αρεσει πολυ η λεξη "σπανιο" σε οτι αφορα την μουσικη, μου αναβει καποια λαμπακια! γι'αυτο συνεχιστε να ανεβαζετε σπανια πραγματα. μια συμβουλη μοναχα θα σας δωσω για να μην τρεχετε καποια στιγμη και δεν φτανετε, οπως την πατησα κι εγω: μην εχετε φανερα τα rapidshare links, καμουφλαρετε τα (http://lix.in/more.php) και κρυψτε τα τωρα που ειναι ακομα νωρις, εμενα πριν μερικους μηνες μου διαγραψανε το 70% των links μου και θα περασει πολυς καιρος μεχρι να τα ξαναφτιαξω ολα... αυτα! και παλι καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καθε φορα που ανεβαινα Αθηνα, το περασμα απο το Happening αλλα και απο το Δισκαδικο της Αθηνας, ηταν επιβεβλημενο. Οχι μονο αυτο, αλλα και μεσω ταχυδρομιου ειχα αγορασει απο το Happening δεκαδες δισκους (δεκαετια 80 μιλαμε ετσι; ουτε amazon ουτε ebay ουτε τιποτα τετιο). Τι μου θυμισατε ρε παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παλι τον πετυχα αυτο το καλοκαιρι & τον αγορασα - αντι οχι ιδιαιτερως ευτελους αντιτιμου... - γιατι με μπερδεψε το ελληνικο της εκδοσης. Θυμαμαι οτι τελικα τον εκανα track down & μου βγηκε ξενος, αλλα τωρα που τον ξαναψαχνω στο δικτυο δεν βρισκω τιποτα. Προφανως λαθος keywords... Εαν θυμηθω την προελευση του, θα επανελθω :).

    ΑπάντησηΔιαγραφή