Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ RAPIDSHARE. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ-ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.


Αγαπητοί φίλοι και φίλες, όσον αφορά το θέμα των downloads από το blog μας, μετά από δοκιμές που κάναμε οι ίδιοι συμπεράναμε κάποια πράγματα.
Πρώτον, πως είναι δύσκολο να κατεβάσει κανείς από το rapidshare εαν δεν είναι χρήστης premium εγγραφής, πράγμα που εξωθεί τους ανθρώπους που τους αρέσει η μουσική που επιλέγουμε να ανεβάζουμε στο TPT να αναγκάζονται να γίνουν συνδρομητές στη rapidshare, τη στιγμή που ο σκοπός του blog μας μόνο εμπορικός δεν είναι (φυσικά δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση και με την rapidshare). Επιπλέον, είναι πιο εύκολο για μας να μεταβούμε σε νέο file host, μάλιστα σε κάποιο στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν λογαριασμoύ. Σχεδιάζουμε να το κάνουμε πράξη απο δω και πέρα, με την επιφύλαξη πως εάν κάποιο από τα παλιά links καταστεί ανενεργό ή δύσκολο να το κατεβάσει κανείς μέσω του παλιού file host (δηλαδή του rapidshare) θα το ανεβάζουμε στον νέο (δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε ποιό θα κάνουμε εγγραφή). Ακόμη να πούμε πως το πρόβλημα στα downloading από το rapidshare είναι λιγότερο έντονο σε όσους χρησιμοποιούν τον περιηγητή Opera, ενώ είναι δύσκολο (και εκνευριστικό μαζί) να κατεβάσει κανείς κάτι μέσω Mozilla, IE, Chrome.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, είναι ευχαρίστηση μας το γεγονός πως μοιραζόμαστε μαζί σας μουσικές που για οποιουσδήποτε λόγους είναι ξεχασμένες, και τις "ξεθάβουμε" από τα ράφια της δισκοθήκης. Είναι κρίμα να πάει χαμένο ένα τέτοιο μεράκι. Μπορείτε για ο,τιδήποτε θέλετε να επικοινωνείτε μαζί μας και στο mail του blog (theprostitutiontimes@gmail.com), υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα γίνεται.
Η επόμενη ανάρτησή μας θα είναι σε νέο και πιο εύχρηστο, φιλικό και δωρεάν file host.

2 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι το Mediafire είναι πιό αξιόπιστο . Τα ίδια προβλήματα με τα Downloads στο Rapidshare έχουν αναφέρει και σε μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανέβαζε στο ifile.it
    Τζαμπέ και ωραίο (και για αυτόν που κατεβάζει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή