Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

VARIOUS - Erotheque (EMI Greece, 1987)


   Φίλες και φίλοι, ας θυμηθούμε τον ρομαντικό έρωτα κάποιες δεκαετίες πριν....

   Αφού βάλετε τα παιδιά για ύπνο (...αν υπάρχουν), φτιάξτε ένα ποτό σβήστε και τα φώτα, αφού ανάψετε μερικά αρωματικά κεριά, καθήστε αναπαυτικά μαζί με τον/την σύντροφό σας (...αν υπάρχει) στον καναπέ ή σε μια αφράτη φλοκάτη και πατήστε το "play" για να ολοκληρωθεί η ατμόσφαιρα που τόσο πολύ κοπιάσατε να στήσετε. Ευθύς την "τέλεια για έρωτα" ατμόσφαιρα θα γεμίσουν μουσικές από soundtracks ερωτικών ταινιών από τις δεκαετίες 70 και 80.
   Αυτή τη γαλήνια και ρομαντική ατμόσφαιρα θα προσπαθήσουμε να σας εμπνεύσουμε με τη σημερινή ανάρτηση. Ένα προς ένα τα τραγούδια της συλλογής "Erotheque" έγιναν γνωστά μέσα από τις ερωτικές ταινίες όπως "Εμμανουέλα", "Η ιστορία της Ο" και άλλες. Αν και στην τηλεόραση σπανίως παιζόντουσαν τότε γιατί θεωρούσαν τις ταινίες αυτές "σκληρό πορνό" (σ.σ. σήμερα στην τιβί παίζονται πολύ χειρότερα πράγματα και ας μην είναι 'πορνό'), όλο και θα υπήρχε καμία κόπια στα βιντεοκλάμπ ή ακόμη και στα σπίτια των... επιτήδειων επίδοξων εραστών!
   Γι' αυτό φίλοι και φίλες, πατήστε άφοβα το "play" αφού κατεβάσετε το αρχείο της Ερωτοθήκης (κατά το δισκοθήκη") και αφεθείτε σε μια νοσταλγική επιστροφή στην "αυτοκρατορία των αισθήσεων".

2 σχόλια:

  1. Κανόνι συλλογή φίλε! Ελπίζω κάποια στιγμή να ανέβει και αυτό το cult audio sex διαμαντάκι:

    http://www.discogs.com/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%9A%CF%8E%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82/release/3600537

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη για την αργοπορία στην απάντηση, φανταζόμαστε πως σου άρεσε η συλλογή. Νομίζουμε πως εάν ακολουθησες και τα παραπάνω "βήματα" θα ήταν σούπερ!
    Δυστυχώς το διαμαντάκι που προτείνεις δεν το έχουμε. Όμως μπαίνει στα υπόψιν προς απόκτηση...και είδομεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή